Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2010 22:20 - Наковия мост
Автор: antistruma Категория: Регионални   
Прочетен: 2337 Коментари: 5 Гласове:
1

Последна промяна: 07.09.2010 01:14


Статията е от вестник Струма,  поради навика на редакцията на вестник Струма да трие коментарите я публикуваме тук:

Оргинала с коментарите

Оградата на Наковия мост ръждяса и започва да се рони, старата беше по-стабилна
image

За новата кметът Ат. Янев и консултантите похарчиха 614 487 лв.

Красивата нова ограда на моста в центъра на Дупница, известен с името Наковия мост, за която бяха хвърлени 614 487 лв., е ръждясала броени месеци след реконструкцията, осъществена от кмета на Дупница Ат. Янев и консултативния съвет. Серия кадри от оградата “бижу” заснеха дупничани и ги изпратиха в редакцията. Вижте как изглежда ремонтираният за над половин милион лева мост от кмета Ат. Янев и от консултантите му, пишат в писмо до редакцията дупничани и допълват: Металната ограда на моста си беше чудесна, преди да сложат новата. Трябваше само да се пребоядиса и да се смени малка част от нея, която бе разрушена вследствие на ПТП.

Вместо това стабилната ограда беше свалена веднъж, после поставиха една по-качествена, но в една късна вечер изненадващо я събраха работници на фирмата-изпълнител и я заменииха с настоящата, която само за няколко месеца е цялата почерняла, а през зимата сто процента ще започне да се рони от започналите процеси на интензивна корозия. Дупничани си спомнят, че кметът Янев даде изявление, че вторият поред парапет се подменя с трети, за да се постигне по-високо качество, но се оказа, че това е грозна лъжа. Има ли органи в тази държава да направят ревизия и проверка на разходваните средства в толкова голям размер, питат дупничани.

Свързахме се със зам. кмета на общината Даниела Ушатова, която де факто отговаря за разпределението на средствата и участва в подготовката на проектите в Дупница и винаги е точна в конкретиката на цифрите. Ето какво заяви тя: Реконструкцията на моста е осъществена по програма “Живи реки”. Той е на стойност 614 487 лв., но освен смяна на парапета бяха осъщественаи и дейности по укрепването на моста, а също и изграждане на водни огледала по река Джерман, която минава под моста. Средствата са изразходвани и за съставянето на проекта, проекта го спечелихме ние и в неговото изработване участваха и бившият шеф на “Евроинтеграция” Радостина Павлова и Георги Илиев. Сега от вас научавам за ерозията на оградата. Изглежда става въпрос за некачествено изпълнение и ще потърсим отговорност от изпълнителя. Ангажирам се да назнача проверка, каза Ушатова. Екскметът П. Дангов обаче опроверга думите на Ушатова, че проектът е дело на екипа на Ат. Янев: Лично моят екип подготви поекта и той беше спечелен, но парите дойдоха по време на мандата на Ат. Янев. Сигналът трябва да бъде изпратен до източника на парите, мисля, че те бяха отпуснати по програма ФАР. Цифрата е огромна и замисълът беше сериозен, но на практика парите ги няма, а ефектът от ремонтните дейности е под всякаква критика и са налице сериозни основания на хората да смятат, че става въпрос за измама, коментира ексградоначалникът-съветник П. Дангов. Междувременно ученици от Механотехникума са направили филм под надслов “Нашата река Джерман”, филм за БГ наука, и са участвали в конкурс “България през моите очи”. Основната ни цел е да покажем как една прекрасна планинска река като Джерман, най-големият десен приток на р. Струма, се унищожава от немарливостта и безотговорността на обществото ни към природните ресурси. Кадрите са потресаващи, правени са преди няколко месеца, но са актуални и към днешна дата, това, което се вижда в тях, не е монтаж, уверяват младежите.

“То наистина е една малка част от бавното превръщане на реката ни в сметище-канал. Филмът съзнателано не носи много текстово-речеви послания, защото визията говори сама по себе си. Мислим обаче, че очите ни трябва да виждат и грозните неща около нас, за да намерим сила и да ги претворим в радост за нашите и чуждите очи”, пишат авторите, между които са Силвия Ранчева, Станислава Христова, Катрин Илиева, автори на филма “Нашата река Джерман”. Истината е, че и трите реки, които минават през Дупница - Джерман, Бистрица и Горица, се вливат в мръсните канали на заобикалящите ги квартали.

Вместо парите в размер на 614 487 лв. да бъдат оползотворени за пречиствателна инсталация, за мръсни канали за почистването им, те са вложени в изграждането на 5-6 бетонни прага - наречени екзотично “водни огледала”, за които отива неособено голямо количество бетон и скапана метална ограда. За 680 000 лв. могат да бъдат построени 4-5 нови моста. Новопостроеният мост при Велинград струва 70 000 евро, съобщиха строителни предприемачи.

 

 

1 септември 2010 @ 07:00 | ДАНИ Оценка: 4  ( 10  гласа)  
  е стига де от снощи вече се боядисва тази ограда СТРАННА И БЪРЗА РЕАКЦИЯ :)))))))  

 

1 септември 2010 @ 07:23 | до ДАНИ Оценка: 2  ( 12  гласа)
  ДАНИ, въпроса е с чии пари се боядисва оградата? Навярно не с тези на изпълнителите а на данъкоплатците на Дупница. Нали трябва да се замаже положението спешно.  

 

1 септември 2010 @ 08:27 | /// Оценка: -4  ( 10  гласа)
    Мило, чудя се защо мъчиш хубавата си главица с такива сложни проблеми като "роненето на желязото", "бетонни прагове", "мръсни канали за почистването на реките" и т.н.
Я, по-добре ми направи един миш-маш от чушки и доматки ;)
 

 

1 септември 2010 @ 09:41 | До /// Оценка: 3  ( 7  гласа)
  А ти мило с твойта проста главица ли ще се занимаваш с тези проблеми?Че то ако на теб се разчита , ти желязото за скрап ще предадеш само и само някой лев да вземеш.  

 
1 септември 2010 @ 15:14 | swanie Оценка: 5  ( 7  гласа)
  Хайде кмете сега още 650 хиляди да я пребояадисаш тази ограда... Тези джипове на Галевите някои трябва да ги плаща,я! Хайде пенсионери дажаите от 120 лв пенсия по-високи данъци та да ви дойде акъла другия пат за кого да гласувате  
 

1 септември 2010 @ 16:28 | До /// Оценка: 3  ( 5  гласа)
  До там ли я докара Спиро, за миш-маш да си мечтаеш? В града мечта, който възхваляваш, поне едно плато "Шатобриян" да беше си избрал. Хубаво нещо са старите селски манджи, но изисканите гастрономи ги консумират, спомняйки си правилото на мъдреците: "Яденето е интимен процес и е хубаво човек да го прави сам", а ти изискани дупничанино, искаш цял град да разбере за битовите ти неволи.  

 

1 септември 2010 @ 16:59 | Тони Оценка: 2  ( 4  гласа)
  Съвсем се уля кметът ни Янев. Какво да прави човечецът, като е принуден да подържа "стандарта" на семейство Галеви, че и цялата свита около тях. Хубаво де, нека, ама защо краде от нашите пари?  

 

1 септември 2010 @ 17:01 | 1 септември 2010 @ 16:28 Оценка: 1  ( 5  гласа)
  Мило, като те чета все за миш-маш се сещам, а сега точно му е сезона ;)  

 

1 септември 2010 @ 17:13 | Антон Оценка: 2  ( 4  гласа)
  Ми промени режима бе Спиро. Почни да четеш непрекъснато, а не сезонно.  

 

1 септември 2010 @ 20:06 | Пешо Оценка: 2  ( 4  гласа)
  И мили ми дупничани, са си отваряйте очите и ушите и внимавайте на следващите избори.  

 

 

 

1 септември 2010 @ 20:33 | До Пешо Оценка: 4  ( 4  гласа)
  Много прав си Пешо. Всяка общност заслужава съдбата си, защото сама си я определя. Но как да мислят за бъдещето хората, когато пред носа им се предлагат ухаещи кюфтенца и съблазвителна бира,а? Едва ли някой от папкащите е предполагал колко дълъг пост го чака след галевото кюфтенце.  

 

2 септември 2010 @ 00:23 | dum spiro Оценка: 0  ( 4  гласа)
  Мен пък какво ме намесихте????? Аз мишмаши изобщо не ям.
В статията си пише кой е изпълнител на проекта, ако трябва да се боядисва и каквито там довършителни работи са си за сметка на спечелилият проекта, не се плаща повторно. Освен това на толкова дебело желязо за да "изгние" му трябват минимум 25 години... освен това ръждата е ярко оранжева, получава се само по нови метални повърхности, има само естетично значение , не структурно.
 

 

2 септември 2010 @ 00:59 | RED Оценка: 2  ( 4  гласа)
  Каква е тая ограда бе 620 хил лева???? Бегане му е майката от този исмислен град! Шапката и колко се може по на запад, оставете ги "царете да си царуват" и началниците да си началничестват. Помислете си за Вас и за децата Ви!  

 

2 септември 2010 @ 01:44 | Чукче Оценка: 4  ( 4  гласа)
  В съседна България за 90 000 евро правят нов мост, а нашенци в Дупница за 320 000 евро правяд оградааа... Е на това аз му викам стандарт! Ще има да ни гонят не само бугарите, ала и европейците.  

 

2 септември 2010 @ 01:59 | kmeta Оценка: 0  ( 2  гласа)
  Тук имаше коментар, нарушаващ правилата за публикуване. Натиснете тук, за да се запознаете с тях.  

 

2 септември 2010 @ 02:06 | А бе Спиро, Оценка: 1  ( 5  гласа)
  какво искаш да кажеш с това,че ръжда се получава само по ново желязо? Нима ти си имал някакви съмнение, че са ползвали старо желязо за направата и? Па ново е я, не гледаш ли цената, пък щом и ръжда има? Ако е прав Спиро, че само новото желязо ръждясва, значи не са ни излъгали много, ама като го знам, тоя Спиро какъв е......?  

 

2 септември 2010 @ 03:01 | dum spiro Оценка: 1  ( 7  гласа)
  Ярко оранжевата ръжда се получава след намокряне на прясно обработвано желязо, и то за часове. При престояло продължително време на въздух желязо ръждата е много по тъмна, дори черна понякога, образува се за много по дълго време, месеци или години, цвета се дължи на съдържанието на трижелезен четириокис- черно твърдо вещество различно от ръждата, продукт от реакцията на желязото с атмосферният кислород.
Цената е на целият проект, за цялото поречие, не само на моста и оградата, като най голям дял имат изкопните работи в коритото на реката, мостове и оградки са жълти стотинки в сравнение...
 

 

2 септември 2010 @ 07:17 | До dum spiro Оценка: 2  ( 6  гласа)
  А бе dum spiro, не еважно каква е ръжадата на цвят, важно е качеството на изпълнение. А то както виждаш не е на нивото за което са дадени парите. И снимка ти пратих да видиш от хубавия ни град и пак ти не увира главата, да рзабереш че всичко е да се вземат парите. Е сега видя и на живо как се работи, но ако искаш още снимки ще ти пратя. Пък дано разбереш най накрая нещо.  

 

2 септември 2010 @ 09:33 | Безимянний Оценка: 1  ( 1  гласа)
  Как да няма значение цвета на ръждата, има бе, как да няма. Щом е червена, значи е нова и трябва спешно да се отпуснат още 250-300000 лева за пребоядисване от бюджета на общината.
Как не схващаш на спиро логиката, като е толкоз проста.
 

 

2 септември 2010 @ 10:50 | dum spiro Оценка: -1  ( 7  гласа)
  От цвета зависи дали е повърхностна ръжда, или оградата е ИЗГНИЛА, просто, нали? В случаят имаме повърхностна ръжда, няма гниене както са си измисляли в статията. Дали проекта е на нивото , за което са дадени парите не знам, ти не си в състояние да го прецениш, нямаш необходимата квалификация и образование, ако искаш поръчай една експертиза, или по-добре направи ти един проект и го направи по добре.
При тези поръчки няма доплащане, ако стат и 100 пъти да боядисват - за сметка на изпълнителят си е, не за сметка на общината.
Дали градът ни и това, което се прави харесва на теб е без значение, ти си безгласна буква, трябва да ни харесва на нас, които плащаме данъците, не на бедняците.
 

 

 

 

2 септември 2010 @ 11:23 | dum spiro Оценка: -1  ( 7  гласа)
  Да бе, да не съм луд да обяснявам на авторката, на читателите обяснявам. Тя авторката си има поставена задача да лее помия и не прихваща, каквото и да и говоря... все пак тя е по писането, не набляга много на четенето както се вижда от писанията и.....  

 

2 септември 2010 @ 13:20 | Чукче Оценка: 4  ( 4  гласа)
  Учил е Дум Спиро,вижда се. И от цветове разбира,и от реакции на желязото с кислородните молекули във въздуха поразбира. Малко се е пообъркал, защото е забравил да прочете за кислорода от водните молекули във влажния въздух, но.... .Нещо друго много практично е пропуснал той, Спиро де. Пропуснал е практичното знание, че тя ръждата предпазва от по-нататъшна активна корозия. Ако това го знаеха дупнишките главурковци, навярно нищо нямаше да пребоядисва. Аз паказ, ми откъде ще "изписват" разходи сетне.....Ча, Спиро.  

 

2 септември 2010 @ 13:36 | Браво Чукче, Оценка: 4  ( 4  гласа)
  Имаш много сериозни познания,но и наш Спиро си го бива. Скоро той ще стане умен колкото тебе, че може и да те мине, какъвто е верен и упорит. Дръж се Спиро и атакувай науката!  

 

2 септември 2010 @ 20:13 | До dum spiro Оценка: 5  ( 5  гласа)
  dum spiro, не си ти човека който ще даваш оценка на знанията на другите, по добре своите свери .А тук става въпрос за пари не само за ръжда. Но пак казвам нищо не казваш за чистота и привлекателноста на Дупница от снимката която ти пратих .Или се засрами от това което видя, да знаеш тази прах ти и твоето дете сте издишали, благодарение на твоите покровители.Колкото до данъците и аз плащам колкото и ти.  

 

2 септември 2010 @ 20:45 | /// Оценка: 0  ( 4  гласа)
  Защо само мен триеш?! А искаш да си говорим. А се сърдиш когато ти показвам празнините в знанията. Като спомена данъци - посочи точната сума от твоите данъци, която е постъпила в общинския бюджет, ако са внасяни някакви, де  

 

2 септември 2010 @ 21:34 | dum spiro Оценка: -2  ( 6  гласа)
  Никакви снимки не си пратила, качи ги на някой саит да видиме какво е толкова снимано.....
Ти с данъците които плащаш не можеш да си покриеш и една стотна от това което си похарчила на държавата, просто си търтей, може би не като тези от малцинството, но търтей, паразит.Ако ще правиш сметка на парите на Плевнелийски или Дянков (те плащат) давай да видим колко те бива.Казах ви го вече много пъти, до сега плащахме мостове и реки на Благовград и Кюстендил, сега дупнишки плащаме, ако на някой не му изнася да се разкарва.
 

 

3 септември 2010 @ 07:28 | До dum spiro Оценка: 2  ( 4  гласа)
  dum spiro, или си дал грешен мейл или се правиш на усарен, а колко дануци плащам не знаеш,а и няма как да знаеш, може би плщм повече от теб момче, защото аз не съм тя .Друг път мисли когато говориш нещо, но мисли с главата си, и тогава говори, а иначе бих ти пратил пак снимки но дай истински адрес.  

 

3 септември 2010 @ 09:58 | Безимянний Оценка: 2  ( 2  гласа)
  абе я качете тез "хубави" снимки някъде да ги видим и ние, че той Спиро и да ги е видял няма да си признае, нали е от тия дет си плаща на който требва. И не си плаща само данъци, както човека със снимките, и под масат подхвърля, за да му върви бизнеса.  

 

3 септември 2010 @ 10:15 | dum spiro Оценка: 1  ( 1  гласа)
 
http://www.youtube.com/watch?v=BNfINyYFTPw&NR=1
 

 

3 септември 2010 @ 14:02 | До dum spiro Оценка: 2  ( 2  гласа)
  dum spiro, не се прави на ощипана мома, а ако не те е срам от това което съм ти пратил, пкажи го.Мен лично ме е срам да покажа как изглежда Дупница , на тези снимки .
А линка дето си го дал нищо не ми говори.
 

 

 

 

3 септември 2010 @ 23:56 | dum spiro Оценка: 3  ( 3  гласа)
  Линк не съм давал, някой друг ъ писал с с ник дум спиро, въобще не съм отварял саита от четвъртък.
Дадох ти емаил dumspiro@mailinator.com, без пасуърд е , всеки може да го отвори и види какво е получено и какво не, но въобще какво ме с
занимаваш със снимки и емаили, е качи на имагешацк.ус или гмеил ли , феисбук ли кадето щеш и постави линк.
А дали си той или тя не знам а и идея си нямаш колко слабо ме интересува, някакъв ник си, останалото е само гадаене.Бях останал с впечатление че си жена или момиче, някаква Дани май се пишеше , но няма никакво значение, объркал съм те явно
Ако плащаше много данъци , то щеше да си богат, да имаш някакъв сериозен бизнес, и следователно да те познавам, Дупница не е Ню Йорк, знаеме се.....
 

 

4 септември 2010 @ 08:14 | До dum spiro Оценка: -1  ( 1  гласа)
  dum spiro, пратих ти мейл мога пак да го пратя, а иначе мен ме е срам да показвам на хората как изглежда ДУПНИЦА, защото ти толкова време не разбра ,че дупница не е парк "Рила". А иначе не е задължително да ме познаваш. По твояат логика и аз не те познавам и не държа да те познавм. А богатството не човек не са парите а интелекта и душата.  

 

4 септември 2010 @ 08:51 | Дупничанин Оценка: 0  ( 2  гласа)
  Срамежливка ! Срам те е да качиш в Струма снимка на някоя улична дупка в Дупница ли ? Голямо важно ! А що те не беше срам от трибуната на вестника да съсипеш името на града за цяло поколение напред ?  

 

4 септември 2010 @ 12:52 | До Дупничанин Оценка: 1  ( 1  гласа)
  Дупничанино, дупничанино, името на града не може да бъде съсипано от обикновените хора, а от управляващите ги, това поне трябва да ти е ясно, а между фругото чети малко по внимателно форума.  

 

4 септември 2010 @ 12:59 | Дупничанин Оценка: 1  ( 1  гласа)
  Началото на съсипването съвпада с края на мандата на предния кмет. Сигурен съм, че това е съвпадение. Не можах да си спомня и за поне един критичен материал от авторката на статията насочен към бившия кмет - не успях .  

 

4 септември 2010 @ 18:27 | dum spiro Оценка: 1  ( 1  гласа)
  Качи некъде снимки бре човек, какво толкова секретно може да има, че да го криеш???? Всички сме виждали дупки по пътища уверявам те че никой няма да остане шокиран, та ако щеш и пропаст да снимаш.
Данъците зависят само от богатството, не от интелект и душа, затова ти казвам че лъжеш, ако плащаше много щеше да си богат, а ти не си.
 

 

6 септември 2010 @ 12:13 | 77 Оценка: 2  ( 2  гласа)
  ДО ДУМ СПИРО
СЛУШАИ ИДИОТИНО МИ И СЛУГА ГАЛЕВА
ВЕЧЕ МИ СКЪСА НЕРВИТЕ И НЕ МЕ КАРАИ ПО "АИ ПИ" АДРЕСА ДА ТЕ НАМЕРЯ КОЙ СИ И ДА ТЕ НАКАРАМ ДА ВЛЕЗЕШ ТАМ ОТ КАДЕТО СИ ИЗЛЯЗАЛ
АЗ МОГА ДА ВЛЯЗА В ТВОИТО PC , В МОЗАКА ТИ , В ЧУСТВАТА Т ТИ В МИШАТА ТИ ДУПКА И ДА ТИ КАЖА КОГА ТИ СЕ ПИКА Е И КОГА ТИ СЕ ЯДАТ КРЕМВРИШИ
АЗ МОГА ДА КАЖА КОИ СИ
И ЩЕ ГО НАПРАВЯ В НЕТА НА БЪЛГАРСКИ
И СНИМКИ ЩЕ ТИ СЛОЖА ОТ ШЗО-Т0- ЧЕРНО - БЕЛИ
ПО ТВОИТО АИ ПИ ЗНАМ ИК ПОД КОИ ИМЕНА МОЖЕШ ДА ЖЛИЗАШ И КОИ НЕТ УСЛУГИ ПОЛЗВАШ
СПРИ СЕ
ЧЕ ЩЕ ТЕ ИЗЛОЖА ПРЕД ЦЯЛЯ ДУПНИЦА
 

 

6 септември 2010 @ 12:54 | Х акер Оценка: 1  ( 3  гласа)
  Стана весело ????//-640-876391......
77
Твой е
 

 

6 септември 2010 @ 13:01 | s 2 Оценка: 1  ( 3  гласа)
  ///.,
имам го
 

 

6 септември 2010 @ 13:23 | 77 Оценка: -1  ( 1  гласа)
  up  

 

 

 

6 септември 2010 @ 13:33 | dum spiro Оценка: -1  ( 1  гласа)
  Леле, спукана ми е работата, отивам някъде да се пострахувам малко...ХаХаХа
На http://antistruma.blog.bg публикувайте снимките , не знам от къде сте ги намерили, но ще се радвам много да видя тези от ШЗО-то, какви спомени имам......
А, преди да се правиш на Кевин Митник не е зле да наблегнеш малко на правописа....
Искаш ли IP? 127.0.0.127 , давай, атакувай го!!!!!!
 

 

6 септември 2010 @ 13:35 | 77 Оценка: 2  ( 2  гласа)
  дум спиро
знам .....
от каде влизаш в нета
не те лие срам
 

 

6 септември 2010 @ 13:52 | dum spiro Оценка: 0  ( 0  гласа)
  Да ме е срам от това че влизам в нет-а ли????? Абе ти май си някаква смахната.....  

 

6 септември 2010 @ 14:09 | 77 Оценка: 1  ( 1  гласа)
  Неееее
скъпа
а това че си жена и ,че се скъса нервите на доста хора
хахахахаха
ЯНА,JANA
Ще ти се обадя
 

 

6 септември 2010 @ 14:23 | dum spiro Оценка: 0  ( 0  гласа)
  ЯНА????? ИАНА, бре , ливадо, prisoner.iana.org , нали ти казах че си неграмотна.е виж в уикипедиа кой си намерила...ХаХаХаХа
А, виж и това IP 192.168.1.1
 

 

6 септември 2010 @ 14:29 | 77 Оценка: 0  ( 0  гласа)


Тагове:   Дупница,   мост,


Гласувай:
1



1. анонимен - до Хазяйна
05.09.2010 11:06
Тъй като в Струма не публикуваха никога нещо хубаво за Дупница, ще бъде в стил анти-струма ако отвориш постоянна тема за ... хубави неща от града ни... например - победите на бейзболистчетата ни, получени награди..спечелени проекти...
А, да - и друга тема за предложения за публикуване на блога ти... щото без външната ни помощ, ще трябва да се превърнеш в четец на вестници.
цитирай
2. анонимен - ---
05.09.2010 13:26
Не жена, не авторката на статията, инфантил с нарушено зрение дори да си, пак би видял на снимката, че оградата е масивна, от качествен метал и т.нар. "ръжда" е с естетично значение.
цитирай
3. antistruma - Този блог е само временно, в момента ...
05.09.2010 13:35
Този блог е само временно, в момента правя истински саит, като стане ще прехвърля всичко там, и ще активирам модули за писане на материали от посетители, тук е много ограничено всичко.Хубавите неща ги пишат навсякъде, отвори примерно кюстендилската секция на дарик да видиш че повечето новини от Дупница са хубави, само Струма се стреми да очерни града ни....освен това не мога да копирам просто така материали от други саитове, макар и законно не е честно някакси да им отнемам посетители, хората си работят почтенно, ще помисля как да го направя без да ощетявам някого.
цитирай
4. анонимен - maverickmoneymaking you can easily rake in $11, 917 per month
06.02.2012 11:47
Hi, This just came across my desk and I had to pass it on to you ASAP…
Internet multi-millionaire Mack Michaels has a few new positions available right now…
If accepted you can easily rake in $11, 917 per month starting from scratch.
==> http://www.maverickmoneymaking.info/maverick.html
Once you’re accepted just follow the training Mack gives you. It’s really quite simple…
Learn how Mack went from not being able to afford Christmas gifts to a millionaire lifestyle and how you can too!
BUT…
Due to the extremely high level of Hands-On time Mack spends with every new member he has to limit the number of positions that are open.
Right now there are only 2 available in your area. If you’re interested you should move quickly.
==> http://www.maverickmoneymaking.info/maverick.html
Your Friend, – Mike
цитирай
5. анонимен - better search engine ranking backlinks services
04.04.2012 04:17
hello there antistruma.blog.bg admin discovered your site via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered website which offer to dramatically increase traffic to your website http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my website. Hope this helps :) They offer best <a href=http://xrumerservice.org>backlink service</a> Take care. Jason
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: antistruma
Категория: Регионални
Прочетен: 40749
Постинги: 5
Коментари: 30
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930